Takstforhandlingene utsettes som resultat av UNIO-streiken

Skjermbilde 2024-05-27 kl. 13.06.23

Norsk Fysioterapeutforbunds delegasjon møtte opp til takstforhandlinger hos Helse- og Omsorgsdepartementet mandag 27. mai. Staten valgte i dag å utsette forhandlingene på grunn av den pågående streiken mellom Staten og UNIO.

Statens begrunnelse er at det ikke skal være kontakt mellom partene under en pågående streik. Forhandlingene er derfor utsatt på ubestemt tid. NFF kommer tilbake med ny informasjon når takstforhandlingene kan fortsette.

- Det er kjedelig, men forståelig at Staten har inntatt dette standpunktet, og vi er forberedt på å gjenoppta forhandlingene så fort streiken er avblåst, sier forbundsleder Gerty Lund.

Billedtekst: Forhandlingsdelegasjonen til Norsk Fysioterapeutforbund. Fra venstre Bente Øfjord, Gerty Lund, Patrick Jensen, Lene Hubak Fleischer, Anne Kristin, Morten Bjerkhaug og Lisette Engh.

 

 

Kanskje du også liker

Enighet i lønnsoppgjøret i staten
Enighet i lønnsoppgjøret i staten
29 april, 2023

Enighet i lønnsoppgjøret i staten Unio ble i dag enig med staten om årets lønnsoppgjør. Resultatet innebærer en ramme på...

Forhandlingsstart i staten
Forhandlingsstart i staten
27 april, 2023

– Også de med høyere utdanning må sikres reallønnsvekst Lønnsforhandlingene i staten begynte i dag. – De med høyere utda...