Ny medlemsfordel for trening og fritid: Garmin

Illustrasjonsfoto Garmin 1000x750GPS-navigasjonsprodukter og smartteknologi: Medlemmer av Norsk Fysioterapeutforbund får nå en god rabatt på et bredt spekter av Garmin-produkter!

Interessert i avansert utstyr for friluftsliv, trening og sport? Garmin og Norsk Fysioterapeutforbund inngikk nylig en avtale som gir forbundets medlemmer 35 % rabatt på alle produkter unntatt marineprodukter og sykkelruller (Tacx®) når de kjøper fra Garmins nettbutikk.

Vilkår og begrensninger

  • Det kreves en spesiell rabattkode i Garmins nettbutikk for å oppnå medlemsfordelen på 35 %. Ta kontakt med forbundet ved Vidar Rekve - vr@fysio.no - for å få tilsendt rabattkode.
  • Hver rabattkode er avgrenset til kjøp av ett hovedprodukt og ett tilbehør.
  • Maksimum fem kjøp/rabattkoder per medlem per år.
  • Eventuelle endringer i vilkårene etter lanseringen av tilbudet 13. april 2023 vil gå fram av Garmin-oppføringen i underelementet «Andre økonomiske medlemsfordeler» her:

https://fysio.no/medlemsfordeler

Kjøp og kundeforhold
Norsk Fysioterapeutforbunds rolle overfor medlemmene som Garmin-kunder er begrenset til å verifisere medlemskap i hvert tilfelle og utlevere rabattkoder.

Generelle salgs- og leveringsbetingelser oppgitt i Garmins nettbutikk gjelder. I tillegg kommer de særlige vilkårene og begrensningene i kulepunktene ovenfor.

Medlemmer som benytter seg av rabattfordelen ved kjøp gjennom nettbutikken, er Garmin-kunder på lik linje med andre som kjøper produkter der. Alle spørsmål knyttet til nettbutikken, produktene eller kjøpshandlingen, så som produktenes egenskaper, frakt, retur etc., må derfor rettes til Garmin Norge AS.

(Illustrasjonsfoto av produkteksempler: fra Garmins nettbutikk - garmin.no)

Kanskje du også liker

Enighet i de innledende Spekter-forhandlingene
Enighet i de innledende Spekter-forhandlingene
25 april, 2023

  Enighet i de innledende Spekter-forhandlingene Unio og Spekter kom mandag ettermiddag til enighet i de innledende sent...

Unio fortsatt i forhandlinger med staten
Unio fortsatt i forhandlinger med staten
28 april, 2023

Unio fortsatt i forhandlinger med staten Staten er i kveld kommet til enighet om en avtale med LO stat, YS stat og Akade...

Nordea-avtalen sikrer deg gode renter
Nordea-avtalen sikrer deg gode renter
16 februar, 2023

Nordea-avtalen sikrer deg gode renter Kjenner du til at medlemmer i Norsk Fysioterapeutforbund kan få en av markedets al...