Nyttig og innholdsrikt besøk på Rauland

AIR Rauland Billedtekst: Forbundsleder Gerty Lund (nummer tre fra venstre) fikk god informasjon om hvordan det jobbes på Rehabiliteringssenteret AiR i Rauland.

Rehabiliterings-senterne er nødvendige og nyttige. Det fikk forbundsleder Gerty Lund erfare da hun gjestet Rehabiliteringssenteret AiR i Rauland. 

Sammen med regionlederne Martine Solberg Olsen og Jens Fredrik Aas fikk Lund presentert hvordan senteret jobber. I tillegg fikk de informasjon om forskningen senteret bygger tilbudet på. 

Lund og regionlederne fikk også inngående informasjon om utfordringene knyttet til organiseringen av det regionale og nasjonale tilbudet knyttet til arbeidsrettet rehabilitering samt behovet for å synliggjøre tjenesten og dokumentere resultater. 

- Problemstillingene er på mange måter kjente. Det er likevel en stor fordel å snakke med dem som vet hvor skoen trykker og ikke minst få innblikk i hva tjenestene betyr for den enkelte pasient og for samfunnet. Det er ingen tvil om at vi trenger private og ideelle aktører, sier Lund. 

Hun og regionlederne fikk også høre om historien til Rehabiliteringssenteret AiR i Rauland. I tillegg spiste de lunsj med fysioterapeutene som jobber der. Det er syv fysioterapeuter knyttet til senteret. 

- Det er nyttig for meg som forbundsleder å snakke med kliniske fysioterapeuter. I tillegg var det fint at vi fikk en smakebit på hva en bevegelsesgruppe kan inneholde, sier Lund. 

 

 

 

Kanskje du også liker