Bobath Advanced: et femdagers kunnskapsbad!

Illustrasjonsfoto_Bobath_Advanced_fotoBoMathisen_1000x750
Dette kurset i november er for deg som arbeider med nevrologiske pasienter, og som vil ha et ytterligere løft i relevante kunnskaper og ferdigheter.

Har du Bobath Grunnkurs, og arbeider med nevrologiske pasienter i 1., 2. eller 3. linjetjenesten? Gjennom kurset i Bobath Advanced kan du få videreutviklet ditt kliniske resonnement og dine ferdigheter i analyse og behandling av personer med nevrologiske tilstander, relatert til kursets tema. Kurset omfatter teoretisk kunnskap, praktiske ferdigheter og aktuell forskning innen feltet.

Kurset holdes i Sandefjord. Det er utviklet i samarbeid med Norsk Fysioterapeutforbunds faggruppe for nevrologi, ortopedi og revmatologi (NOR). Kursleder er Line Syre.

Kunnskaps- og ferdighetsløft
Undervisningen på kurset legger vekt på hvordan en kan hjelpe pasienter til å bruke sitt nevroplastiske potensial optimalt, og jobbe for reell gjenvinning av ferdigheter. Oppdatert kunnskap om motorisk kontroll, motorisk læring, nevrogen og muskulær plastisitet integreres med den praktiske undervisningen.

Gjennom kurset vil deltakerne videreutvikle sine ferdigheter på en rekke relevante områder, og få mer kunnskap om:

  • sentralnervesystemets funksjon og de funksjonelle konsekvensene av nevrologiske skader/sykdommer, relatert til kursets tema.
  • motorisk kontroll, motorisk læring, nevrogen og muskulær plastisitet relatert til klinisk praksis.
  • nyere klinisk relevant forskning relatert til kursets tema.
  • relevante måleredskaper i klinisk praksis.
  • passende måleredskaper for å understøtte kunnskapsbasert praksis.

Les mer om kurset

Meld deg på her

(Illustrasjonsfoto: Bo Mathisen)

Kanskje du også liker

En mensendiecktradisjon for fremtiden
En mensendiecktradisjon for fremtiden
9 januar, 2023

En mensendiecktradisjon for fremtiden Kurset «Veiledning og instruksjon – mensendiecktradisjonens arbeidsprinsipper» ska...

Kongress i barne- og ungdomsfysioterapi
Kongress i barne- og ungdomsfysioterapi
4 januar, 2023

Fagkongress i barne- og ungdomsfysioterapi En spennende fagkongress nærmer seg, med et program som favner bredden og spe...