Jorunn Lunde er konstituert som generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund

Jorunn in action

Forbundsstyret i Norsk Fysioterapeutforbund har konstituert Jorunn Lunde (bildet) som generalsekretær.

Lunde tiltrer stillingen 30.09.23 og er konstituert i 12 måneder.

- Vi, i styret, er glade for at Lunde har sagt ja til å være konstituert generalsekretær. Lunde har lang fartstid i forbundet og har solid kunnskap om norsk helsetjeneste generelt og fysioterapeuters rolle i offentlig og privat helsetjeneste spesielt. Hun har også lang ledererfaring i organisasjonen, sier forbundsleder Gerty Lund.

Styret er også glad for at det gikk raskt å konstituere generalsekretær etter at Stian Rugsveen Engen sluttet. Lund har siden fungert både som forbundsleder og generalsekretær.

- Vi har jobbet iherdig denne uken for å få på plass en ny konstituert generalsekretær, og jeg er derfor glad for at Lunde har sagt ja til jobben, sier Lund.

Gleder seg til jobben

Lunde har vært ansatt i forbundet siden 2001, og har de siste årene vært seksjonsleder for fagseksjonen.

- Jeg ser at Norsk Fysioterapeutforbund står ved et veiskille som gir oss noen unike muligheter, men selvfølgelig også utfordringer. Nå blir det viktig at vi sammen bidrar til å vise fysioterapeutenes rolle i helsetjenesten. Vi skal være med å ta ansvaret i en presset helsetjeneste, sier Lunde.

Hun er ydmyk i forhold til oppgaven som står foran henne.

- Jeg gleder meg til å lede en organisasjon med så mange flotte og dyktige fysioterapeuter og medarbeidere i sekretariatet, sier Lunde.

 

 

 

 

Kanskje du også liker

Har fått fire millioner av Fysiofondet
Har fått fire millioner av Fysiofondet
7 november, 2022

Har fått fire millioner av Fysiofondet Fysiofondet har tildelt Norsk Fysioterapeutforbund hele fire millioner kroner. Nå...

Høstens kurs i barne- og ungdomsfysioterapi
Høstens kurs i barne- og ungdomsfysioterapi
28 april, 2023

Høstens kraftpakker for kompetanse i barne- og ungdomsfysioterapi Fysioterapeuters arbeid med barn og unge krever en sær...