Har du husket å svare på lønnsundersøkelsen?

Stine_Malerød_1000x667Billedtekst: Forhandlingssjef Stine Malerød. Foto: Bo Mathisen.

Er du blant våre mer enn 4300 medlemmer som har fått tilbud om å svare på vår årlige lønnsundersøkelse – men enda ikke gjort det? Det er ikke for sent. 

Hvert år ber Norsk Fysioterapeutforbund medlemmer som er i et ansettelsesforhold om å svare på lønnsundersøkelsen. 

- Svarene gir oss i forbundet et solid grunnlag når vi planlegger lokale og sentrale lønnsforhandlinger. Statistikkene vi utarbeider er også til stor nytte for hvert enkelt medlem, for eksempel når du skal bytte jobb og ha egne lønnsforhandlinger, sier forhandlingssjef Stine Malerød (bildet) i Norsk Fysioterapeutforbund.   

Tariffområdene

12. januar sendte forbundet ut undersøkelsen til våre medlemmer som er registrert i et ansettelsesforhold i tariffområdene KS, Oslo kommune, stat, Spekter, Virke (Spesialisthelsetjeneste) og NHO. De som er ansatt i andre tariffområder har ikke fått tilbud om å delta i undersøkelsen. Det skyldes at det er så få ansatte i disse tariffområdene at det er vanskelig å ivareta kravet om anonymitet.

I mailen ligger det en link som fører deg direkte til undersøkelsen. Undersøkelsen avsluttes 11. Februar. 

- Vi trenger selvsagt at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, slik at vi får representative tall. Dette for at medlemmer og tillitsvalgte – og selvsagt også oss i sekretariatet – skal ha et godt utgangspunkt og verktøy, sier Malerød. 

Har du ikke fått undersøkelsen? 

Hvis du mot formodning ikke har mottatt undersøkelsen, kan du sjekke om vi har riktige opplysninger om deg. Det gjør du ved å logge deg inn på Min Side på fysio.no. Sjekk om du er registrert med riktig arbeidssted, inkludert primær ansettelse samt kontaktinformasjon. Undersøkelsen er sendt til den epostadressen som du har lagret på Min Side. Det er informasjonen som var registrert per 10. januar som er grunnlaget for utsending av undersøkelsen.  

Fristen for å gi oss beskjed, hvis du ikke har mottatt undersøkelsen, er mandag 5. februar. Opprett sak via Min Side med tema Lønn og tariff.  

 

  

 

 

Kanskje du også liker

Sykehusutvalgets utredning
Sykehusutvalgets utredning
30 juni, 2023

Ber om at fysioterapeuters kompetanse utnyttes bedre.

Endelig kunne kollegaveilederne møtes igjen
Endelig kunne kollegaveilederne møtes igjen
20 september, 2022

Endelig kunne kollegaveilederne møtes igjen Etter fire år uten fysisk møte fikk kollegaveilederne i Norsk Fysioterapeutf...